Oroszlányi kifestő

Viszonylag kevesen ismerik a művészi oldalam, pedig annak idején komoly erőfeszítéseket tettem ebben az irányban is. aztán időről-időre elő szoktak kerülni ezek a kompetenciák, mint ahogy most a „HETVEN” kapcsán is.

Na de mi is az a „HETVEN”? Hát Oroszlány városa a hetvenedik évébe lépett és számos program, kulturális esemény zajlik most ennek jegyében. Sokat gondolkodtam, hogy hogyan tudnék én is hozzájárulni ehhez az évfordulóhoz és megajándékozni azt a várost, ami annak idején befogadott és otthont adott a családom számára.

Nyári időszak révén most otthon sok gyermek „unatkozik” és arra gondoltam, hogy a kellemet összekötöm a hasznossal, a város nevezetes épületeiről, résziről rajzolok (fotók alapján) kifestőket, amit a gyerekek kényük kedve szerint kiszínezhetnek. Sőt, egyes rajzok még be sincsenek teljesen fejezve, ez a meló is az apróságokra, vagy gyermeklelkű felnőttekre vár (hiszen a színezés az emberek többségére kifejezetten nyugtatólag hat).

Ennek a gondolatnak az eredményei alább láthatók és tölthetők le bárki számára (a képre kattintva). Nem kell nagy dologra gondolni, amolyan kis apróság részemről és ha valakinek feldobja a napját, annak külön örülök.

Szabadon terjeszthető, használható, az eredeti forrás (molnaris.hu) megjelölésével (amit egyúttal meg is köszönök).

Ha valakinek van még ötlete, például mit lehetne még „megrajzolni”, esetleg módosítási javaslat azt szívesen veszem, keressenek az elérhetőségeimen.

One thought on “Oroszlányi kifestő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrzés *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .