A gépészeti tervezés egy komplex folyamat, amely során sok szempontot figyelembe kell venni annak érdekében, hogy a késztermék megfelelő minőségben készüljön el. Gépészeti munkáim során folyamatosan kapcsolatban vagyok a megrendelővel, a tervezési folyamat minden lépését átlátja, hatással lehet rá. Úgy gondolom, hogy a sikeres együttműködésnek ez egy olyan alapja, amely következménye a sikeres folyamat és a végén a kölcsönös elégedettség.

Alapvetően gyártóeszközök tervezésével foglalkozom, amelyek a megmunkálást, alkatrészek tájolását, szerelését teszik lehetővé. Több általam tervezett eszköz van jelenleg is használatban gyártó cégeknél. Tervezési portfólióm másik nagy csoportja a járművekhez és a járműgyártáshoz kapcsolódik. Még egyetemista koromban foglalkoztam járművel tervezésével, később pedig felépítmény gyártó vállalatnál voltam tervezőmérnök. A szokványos termékek tervezésén túl, voltak egyedi megrendelések és kérések is. Ezek a munkák nagyobb kihívást jelentettek ugyan, de ugyanakkor szakmailag is jobban ki tudtam teljesedni.

A tervezések mellett vállalom meglévő alkatrészek reprodukálást 3D-ben, műszaki dokumentációk készítését, papír alapú dokumentációk digitalizálását (akár szerkeszthető formátumban is).

Tervezési munkáim során a Solid Edge ® szoftvert használom, amely teljeskörű lehetőséget biztosít ahhoz, hogy akár 3D modellezést, akár szerelést vagy dokumentáció készítést végezzek vagy szimulációkat, szerelési utasításokat, robbantott ábrákat készítsek el.

Remélem, hogy a jövőbene együtt tudunk működni és együtt, közösen hatékonyabbá, sikeresebbé tehetjük vállalatát!